Bollywood actrice Parineeti Chopra over haar ideale partner

Bollywood actrice Parineeti Chopra over haar ideale partnerIn een recent interview spreekt Bollywood actrice Parineeti Chopra over de druk op vrouwen om er altijd goed en lichter uit te zien en deelt ze tevens wat ze zoekt in een man.

Parineeti gelooft niet in de gedachte dat een lichtere huid beter is. “Ik heb een lichte huidskleur, maar ik geloof niet in de gedachte dat dat betekent dat je beter bent. Die tijd is voorbij. Ook al leeft dit nog in een deel van India, zie ik dit wel veranderen. Er zijn verschillende huidskleuren in India en wie zijn wij om te zeggen: Je bent niet licht van kleur, dus je bent niet goed genoeg voor mij?”

En over goed genoeg gesproken beland ze in het interview op het onderwerp toekomstplannen, waaronder een leven opbouwen met de ideale partner. Wie is er goed genoeg voor Parineeti. “Ik zou heel graag met de juiste persoon willen trouwen. De jongen moet perfect zijn en we moeten elkaar goed begrijpen.”

“Als actrice heb ik een nogal gecompliceerd leven en carrière. Dus ik zoek een man die mijn leven begrijpt. Hij moet van mij houden voor wie ik ben en niet het prijskaartje dat er mee gemoeid is.”

Ze vertelt tevens dat ze nog steeds gelooft in het huwelijk, ook al is het door de mens bedacht. “Het is ouderwets om te denken dat de volgende stap het huwelijk is. Als we samen gelukkig zijn en de relatie is goed dan zou ik gewoon met iemand kunnen zijn zonder dat ik het huwelijksbootje in stap. Ik ben een vooruitstrevende meid. Maar ik houd van en geloof in het huwelijk.”

Parineeti was recent te zien in de film Jabariya Jodi met Siddharth Malhotra. Ze werkt momenteel aan de film Sandeep Aur Pinky Faraar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.