Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft nog twee grote wensen

Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft nog twee grote wensenBollywood actrice Priyanka Chopra Jonas lijkt het perfecte leven te hebben. Ze heeft een geweldige carrière en is getrouwd met een van de populairste zangers op de planeet. Toch heeft ook zij nog twee hele grote wensen.

De 36-jarige actrice werd onlangs geprezen voor haar rol in de film The Sky is Pink, welke werd vertoond op het Indian Film Festival in Toronto. Daar sprak ze in een interview over het werken met kinderen en baby’s. “Wij hadden veel baby’s in deze film. Het was geweldig!”

“Ik houd van kinderen. Kinderen zijn mijn favoriete soort mensen. Ik verkies hun gezelschap boven die met volwassenen. Het was voor mij dus geweldig om deel uit te maken van deze film”, aldus Priyanka.

Uiteraard werd ook gevraagd naar haar toekomstplannen wat betreft een gezinnetje. “Hopelijk, als God ons ermee zegent. Ik heb nog twee grote wensen: Een huis kopen en een kind krijgen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.