Bollywood acteur Shah Rukh Khan niet in Inshallah

Bollywood acteur Shah Rukh Khan niet in InshallahNadat het nieuws bekend werd gemaakt dat de Bollywood film Inshallah is uitgesteld tot nader bericht, deden al snel geruchten de ronde dat de vervanger van Salman Khan is gevonden; namelijk in de persoon van Shah Rukh Khan.

Inshallah zou Salman en Sanjay na een lange periode weer bij elkaar brengen, maar het mocht helaas niet zo zijn. Salman was het niet eens over het verloop van de film en Sanjay wilde niet schikken. En dus besloot Salman om uit het project te stappen. Sanjay moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler.

Al snel verscheen het bericht dat de film is aangeboden aan Shah Rukh Khan. Hij zou Salman gaan vervangen. Maar Bhansali producties ontkent het nieuws. “Hier zit geen greintje van waarheid in. Shah Rukh Khan zal Salman Khan niet vervangen in de film Inshallah. Hij is niet eens benaderd met deze film. Dit is gewoon weer een verzinsel uit het hoofd van een journalist.”

“Het is namelijk een simpel rekensommetje. SRK is de enige acteur met een superster status die Salman zou kunnen vervangen, omdat hij op dit moment geen enkele film op zijn bordje heeft. Maar zo werkt het niet”, aldus een productiemedewerker.

Vooralsnog is er nog niets bekend. Wie zou Salman Khan kunnen vervangen?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.