Bollywood acteurs Aamir Khan en Saif Ali Khan samen in film van Neeraj Pandey?

Bollywood acteurs Aamir Khan en Saif Ali Khan samen in film van Neeraj Pandey?Het is alweer 18 jaar geleden dat we Bollywood acteurs Aamir Khan en Saif Ali Khan samen in de film Dil Chahta Hai zagen. En veel fans wilden dit dynamische duo weer terug op het scherm. Wellicht komt die wens nu uit, want volgens de laatste berichten zijn beide in gesprek met regisseur Neeraj Pandey.

Neeraj, bekend van de films Special 26, Baby en Toilet: Ek Prem Katha, is bezig met zijn volgende film. Voor deze film heeft hij twee sterke acteurs nodig die elkaar aanvullen en in zijn ogen zijn Aamir en Saif het meest geschikt voor de hoofdrollen. De regisseur is al enige tijd in gesprek met het duo. Er is nog geen officiële bevestiging gegeven, omdat beide acteurs erg druk zijn met hun lopende projecten.

De regisseur wil eerst de bevestiging.

Aamir Khan is bezig met de voorbereidingen voor zijn film Laal Singh Chaddha. De opnames hiervan gaan in september van start. En Saif werkt aan de film Jawaani Jaaneman.

Het zou erg interessant zijn om deze twee acteurs na zoveel jaar weer opnieuw samen in een film te zien. Ben jij net zo enthousiast over deze samenwerking?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.