Komt er een vervolg op de Bollywood film Stree?

0

Komt er een vervolg op de Bollywood film Stree?Omdat het origineel zo’n grote hit was, is het geen verrassing dat de makers van de Bollywood film Stree bezig zijn met de voorbereiding van een vervolg.

Volgens de laatste berichten lopen filmmakers Raj Nidimoru en Krishna D.K. al rond met een idee voor het verhaal. Ze willen hier zo snel mogelijk aan beginnen.

“Het klopt dat ze al een aardig idee hebben, maar ze zullen er niet direct aan kunnen beginnen. Er lopen nog een aantal issues die opgelost moeten worden voordat ze überhaupt kunnen beginnen. Zodra al deze praktische zaken zijn geregeld, volgt een officiële aankondiging. Op dit moment werken zij ook aan hun webshow The Family Man. Pas nadat deze show is afgerond kunnen ze verder met het volgende project”, aldus de productiemedewerker.

Stree had in de hoofdrollen Rajkummar Rao en Shraddha Kapoor. De makers willen Shraddha uiteraard behouden. Hetzelfde kan nog niet worden gezegd over Rajkummar en de andere acteurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.