Bollywood acteur Saif Ali Khan wil zoon Taimur voorlopig niet laten acteren

0

Bollywood acteur Saif Ali Khan wil zoon Taimur voorlopig niet laten acterenAl maanden doen geruchten de ronde dat Taimur Ali Khan, zoon van Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan, zijn filmdebuut zal maken in de Bollywood film Good News waar zijn moeder de hoofdrol in speelt. De twee-jarige wordt steeds vaker gespot op de set van de film. Maar Saif Ali Khan ontkent het nieuws. Hij wil zijn kleine jongen voorlopig niet laten acteren.

“Ik ben verrast door dit nieuws. Mensen kennen ons en onze families al ruim 30 jaar en ze denken nog steeds dat we Taimur in een film laten acteren. Met geen mogelijkheid zal Taimur op deze leeftijd in een film verschijnen. Dat doen wij niet.”

“Wij zijn niet zoals de rest. Wij vieren onze bruiloften niet op een bepaalde manier en pronken niet met onze kinderen. Mensen lijken bepaalde verwachtingen te hebben van ons. Het lijkt haast wel alsof het enige en ultieme doel in het leven is om in een film te spelen of aan Big Boss mee te doen. Ik begrijp het niet”, aldus Saif Ali Khan.

Good News is een romantische komedie met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Kareena Kapoor Khan. De film draait om een verhaal over draagmoederschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.