Bollywood acteur Salman Khan stapt uit film Inshallah; voorbereidingen stopgezet

1

Bollywood acteur Salman Khan stapt uit film Inshallah; voorbereidingen stopgezetDe Bollywood film Inshallah heeft een van zijn hoofdrolspelers verloren. Salman Khan heeft besloten om uit het project te stappen wegens teveel creatieve verschillen met regisseur Sanjay Leela Bhansali. De acteur heeft gezegd dat ze nog steeds vrienden zijn.

Het productiebedrijf van filmmaker Sanjay Leela Bhansali heeft bevestigd dat zijn film Inshallah, met in de hoofdrollen Salman Khan en Alia Bhatt, voor onbepaalde tijd is stilgelegd. Dit komt omdat Salman te kennen heeft gegeven geen deel meer te willen uitmaken van de film.

Salman en Sanjay waren het niet eens over de structuur van de film. “Salman wilde de structuur veranderen. Hij was tevreden met het eerste uur, maar had Sanjay verzocht om de rest van het script opnieuw te schrijven, vooral de climax. Iedereen was klaar voor de opnames, maar deze twee konden het niet eens worden over het verhaal. Sanjay wilde een liefdesverhaal en Salman hoopte op meer actie zoals zijn vorige Eid-films. Sanjay respecteert zijn acteurs en hun suggesties zijn meer dan welkom, maar niet als ze het verhaal willen veranderen. En daarom heeft hij besloten om de opnames uit te stellen”, aldus een productiemedewerker.

Salman bevestigt het nieuws en benadrukt dat het geen effect heeft op hun persoonlijke relatie. “Sanjay was een vriend nog voordat we aan Khamoshi begonnen. We hebben elkaar ontmoet via Manisha Koirala. Daarna werkten wij aan Hum Dil De Chuke Sanam. En toen hij met deze film kwam wilde ik graag opnieuw met hem samenwerken. Helaas komen onze visies niet overeen. En dat is een professioneel meningsverschil. Dat verandert niets aan onze vriendschap. Wat ik wel kan zeggen is dat Sanjay met geen mogelijkheid zijn geloof in zijn product zal verliezen. En ik wil dat hij de film maakt die hij wil maken. Ik wens hem het allerbeste en hoop dat we in de toekomst samen aan een andere film kunnen werken.”

Op dit moment is Sanjay druk op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. “Wellicht dat hij nu een start maakt met zijn volgende project getiteld Izhaar, waarvoor hij in gesprek is met Shah Rukh Khan”, zegt een medewerker.

Of actrice Alia Bhatt verbonden blijft aan de film Inshallah is voorlopig onbekend.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.