Bollywood actrice Vidya Balan heeft nog een grote droom

Bollywood actrice Vidya Balan heeft nog een grote droomBollywood actrice Vidya Balan geniet momenteel van het grote succes van Mission Mangal. De 40-jarige heeft in haar carrière diverse facetten van zichzelf laten zien, maar er is nog een droom dat niet is uitgekomen: Een film met Shah Rukh Khan.

Bijna alle actrices in Bollywood koesteren de droom om het scherm te delen met Shah Rukh Khan en dan ook nog eens in een romantische film. Ook Vidya Balan heeft die droom. Vidya heeft eerder met SRK het scherm gedeeld in de film Heyy Baby en Om Shanti Om, maar ze heeft nog nooit een complete film gemaakt met de superster. En als het aan haar ligt dan wordt deze droom snel werkelijkheid want het concept voor de film heeft ze al in gedachten.

Vidya kan haar eerste ontmoeting met Shah Rukh Khan nog goed herinneren. Ze beschrijft het moment als puur ‘magisch’. Al enkele jaren hoopt ze dat iemand met een goed script komt voor deze combinatie. En aangezien dat niet is gebeurd, draagt ze het concept nu maar zelf aan.

“Ik zou heel graag een film willen maken, zoals Ijaazat uit 1987. Het is een volwassen liefdesverhaal dat op een andere manier kijkt naar de man-vrouw relatie zoals we die kennen. Dit onderwerp komt niet vaak ter sprake in Hindi-films.”

Laten we hopen dat iemand haar wens heeft gehoord en haar droom wil verwezenlijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.