Bollywood actrice Zareen Khan op internet belachelijk gemaakt wegens striae

0

Bollywood actrice Zareen Khan op internet belachelijk gemaakt wegens striaeBollywood actrice Zareen Khan werd onlangs belachelijk gemaakt omdat op een foto te zien was dat ze striae op haar buik heeft. De 32-jarige had een passend antwoord op al die negativiteit.

Zareen gelooft in het omhelzen van haar imperfecties. En dat doet ze vol trots in plaats van deze te verbergen. Ze liet dit weten nadat ze op instagram belachelijk werd gemaakt voor de striae op haar buik.

“Dit is voor de mensen die erg nieuwsgierig zijn om te weten wat er mis is met mijn huid. Dit is de natuurlijke staat van een persoon die 50 kilo is afgevallen. Zo ziet het eruit wanneer het niet is gefotoshopt of chirurgische is gecorrigeerd.”

“Ik ben altijd iemand geweest die gelooft in echt zijn en ik omarm mijn imperfecties met trots in plaats van het te verbergen”, voegt ze eraan toe.

De actrice is binnenkort te zien in de film Hum Bhi Akele Tum Bhi Akele, een verhaal over twee totaal verschillende individuen die elkaar op een bepaald moment in het leven ontmoeten en hoe ze een unieke band krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.