Fan reist 900 km te voet om Bollywood acteur Akshay Kumar te ontmoeten

1

Fan reist 900 km te voet om Bollywood acteur Akshay Kumar te ontmoetenDit weekend kreeg Bollywood acteur Akshay Kumar een aangename verrassing. Een jonge fan van de superster heeft in 18 dagen tijd 900 km te voet afgelegd om de acteur te ontmoeten in Mumbai. Akshay waardeert het gebaar, maar laat ook weten dat het hem echt gelukkig zou maken wanneer zijn fans hun tijd en energie zouden steken in het opbouwen van een goed leven.

De 51-jarige acteur deelde een video van de fan op Instagram. “Dit is Prabat uit Dwarka. Ik heb hem vandaag ontmoet. Hij liep 900 km helemaal vanuit Dwarka naar Mumbai en plande de reis zodat hij in 18 dagen tijd in Mumbai zou zijn om mij op zondag te ontmoeten. Als onze jeugd deze planning en vastberadenheid inzet om hun doelen te bereiken, dan zijn wij niet te stoppen!”

In de video deelt de fan zijn verhaal. Hij liep niet alleen overdag, maar heeft ook enkele nachten doorgelopen. Toen de acteur hem vroeg of hij wist dat Akshay zondag thuis zou zijn antwoordde de fan: “Ik weet dat allemaal meneer, ik ben een grote fan.”

Daarna deelde Akshay een foto met de jongeman en adviseerde hij zijn fans om dergelijke dingen niet te doen. Hij ziet liever dat zij zich concentreren op hun doelen en hun tijd en energie gebruiken om een beter leven voor zichzelf op te bouwen.

“Het is altijd geweldig en fijn om jullie allemaal te ontmoeten. En ik ben dankbaar voor alle liefde die jullie mij geven, maar ik verzoek jullie om deze dingen alsjeblieft niet te doen. Gebruik je tijd, energie en middelen voor het opbouwen van een goed leven. Dat zal mij ontzettend gelukkig maken. Ik wens Parbat het allerbeste toe.”

Akshay is momenteel te zien in de Bollywood film Mission Mangal. De film vertelt het verhaal de ISRO-wetenschappers en hoe zij de drijvende kracht waren achter de succesvolle Mars-missie van India. De film is al een van de grootste hits van het jaar.

Binnenkort is de 51-jarige acteur te zien in de films Good News, Sooryavanshi. Hij werkt tevens aan de films Bacchan Pandey, Housefull 4 en de Hindi-remake Kanchana 2 getiteld Laxmmi Bomb.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.