Bollywood actrice Jhanvi Kapoor gevraagd voor korte film

Bollywood actrice Jhanvi Kapoor gevraagd voor korte film?Bollywood actrice Jhanvi Kapoor werkt inmiddels aan haar volgende film, maar de jongedame voelt zich niet gebonden tot een platform. Ze is benaderd voor een korte film en volgens de geruchten heeft ze getekend.

De film is getiteld Ghost Stories. Jhanvi zal voor het eerst samenwerken met niemand minder dan Zoya Akhtar.

“Er was niet veel voor nodig om Jhanvi te overtuigen van het verhaal. Ghost Stories markeert inderdaad haar debuut in de digitale wereld. Het is een korte film van ongeveer 30 minuten. De opnames staan gepland en ze heeft al toegezegd”, aldus een productiemedewerker.

Wanneer de film wordt uitgebracht is niet bekend.

Op dit moment werkt Jhanvi aan de films Roohi-Afza en de biopic over het leven van Gunjan Saxena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.