Bollywood actrice Shraddha Kapoor: “Dit beroep vergt veel inspanning”

Bollywood actrice Shraddha Kapoor: "Dit beroep vergt veel inspanning"Bollywood actrice Shraddha Kapoor is de afgelopen maanden non-stop aan het werk geweest. Recent sprak ze over haar hectische schema en hoe dit drukke leven zijn tol begint te eisen.

“De waarheid is dat ik uitgeput ben. Dit jaar heb ik echt hard gewerkt en maak ik deel uit van fysiek uitputtende films. Maar aan de andere kant is het geweldig dat ik de kans heb gekregen om deel uit te maken van een aantal echt hele coole film en dat ik verschillende personages kan spelen. Dus het was absoluut de moeite waard”, zegt Shraddha.

De 32-jarige sprak ook over hoe zwaar dit beroep kan zijn. “Dit beroep vergt veel inspanning, maar dat is niet wat de mensen zien. Zij zien het eindproduct, maar niet het harde werken dat ermee gepaard gaat. In de meeste gevallen is het zelfs zwaarder voor de vrouwen”, vertelt ze.

“Wij moeten eerder aanwezig zijn. Het duurt namelijk langer voordat ons haar, make-up en kleding klaar is en voordat wij helemaal klaar zijn. Na de opnames moeten wij ook nog eens uit die kleding worden geholpen. Dit kost extra tijd en inclusief de opnames ben je per dag gemiddeld 14 uur bezig. Je moet echt van dit werk houden om dit dag na dag onvermoeibaar te kunnen doen. En je moet het er ook nog gemakkelijk en leuk uit laten zien”, aldus Shraddha.

“Het is altijd mijn droom geweest om actrice te worden en nu ik het ben, hou ik van alles wat dit werk mij geeft. In de afgelopen twee jaar heb ik niet veel tijd gehad om te ontspannen en ik weet dat ik wat vrije tijd moet nemen. Maar ik ben een workaholic, die graag liever op een filmset staat dan op vakantie gaat”, voegt ze toe.

Shraddha is binnenkort te zien in de film Saaho.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.