Bollywood acteur Hrithik Roshan over zijn goede relatie met ex-vrouw Sussanne Khan

Bollywood acteur Hrithik Roshan over zijn goede relatie met ex-vrouw Sussanne KhanBollywood acteur Hrithik Roshan en Sussanne Khan lieten de wereld schrikken toen ze in 2013 bekendmaakte dat ze gingen scheiden. Het stel is echter een inspiratie in de manier waarop ze hun twee zonen, Hrehaan en Hridhaan opvoeden. En hoewel dit voor verbazende reacties zorgt in de maatschappij, is Hrithik van mening dat dit gewoon heel normaal gedrag is.

Het voormalige koppel gaat regelmatig samen op vakantie met de kinderen. En iedere zondag zijn ze samen in de bioscoop te vinden en dat bezoekje wordt gevolgd door een uitgebreide lunch. Het stel staat niet toe dat hun problemen in de weg staat van hun ouderschap.

“Het is triest dat mijn relatie met Susanne als zeldzaam wordt beschouwd terwijl het in mijn ogen gebruikelijk is om naar vrede en geluk te streven, zeker wanneer het gaat om onze kinderen. Mijn wordt regelmatig de vraag gesteld waarom ik zo goed ben voor mijn ex en hoe de relatie zo goed is. Ik moet dan uitleggen dat ik als vader verantwoordelijk ben voor de opvoeding van mijn twee mannen. Zij moeten weten dat hun moeder geliefd is en wordt gerespecteerd. Ze moeten leren dat ook al zijn twee mensen gescheiden, ze nog steeds een gezin vormen”, aldus Hrithik Roshan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.