Sanjay Dutt wil een remake van de Bollywood film Padosan

Sanjay Dutt wil een remake van de Bollywood film PadosanBollywood acteur Sanjay Dutt heeft naar verluidt de remake-rechten van de blockbuster Padosan uit 1968 verworven. De 60-jarige acteur wil graag een eigentijdse versie van deze film uitbrengen.

Padosan, met in de hoofdrollen Sunil Dutt en Mehmood, was een enorm succes. Het hoogtepunt van de film was het vriendelijke geklets tussen de personages van Kishore Kumar en Mehmood.

Sanjay is zelf erg geïnteresseerd om de iconische rol van Kishore Kumar op te pakken. En voor de rol van Mehmood hoopt hij Govinda te kunnen overtuigen om deze te vertolken. Sanjay hoopt met de remake een andere draai te kunnen geven aan de film. Op dit moment speelt hij met het idee om een rapper en een jonge man die klassieke muziek beoefent recht tegenover elkaar te zetten, met hem en Govinda als hun mentoren. En hij heeft ook al twee acteurs in de gedachte voor deze rollen: Ayushmann Khurrana en Rajkummar Rao.

Dit zou weleens een geweldige combinatie kunnen worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.