Bollywood actrice Parineeti Chopra spreekt vol lof over zwager Nick Jonas

Bollywood actrice Parineeti Chopra spreekt vol lof over zwager Nick JonasHet is alweer bijna een jaar geleden dat Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas en Nick Jonas hun verlovingsceremonie hadden. Het echtpaar organiseerde de gelegenheid in Mumbai en deze werd bijgewoond door enkel familie en vrienden van het echtpaar. Priyanka en Nick trouwden uiteindelijk in december vorig jaar en hadden meerdere recepties in India zelf. Nicht Parineeti Chopra heeft een zeer goede band met haar zwager en spreekt vol lof over hem.

“Ik kan mij geen betere man voor haar bedenken. Er zijn twee manieren om een ??mens te beoordelen. Eén – reis met hen, en twee, eet met hen. Ik heb beide met Nick gedaan. En dus weet ik dat hij perfect voor haar is”, aldus Parineeti.

“Nick is ongelooflijk ingesteld op het gezinsleven. Hij wil zijn familie, opa’s, oma’s, ouders en schoonouders het liefst altijd om zich heen hebben. Nick geeft ontzettend veel om iedereen en staat heel positief in het leven. Hij is een geweldige toevoeging aan onze familie. Nick heeft mij geleerd om te genieten van de eenvoudigere dingen in het leven. Hij is zo jong, maar tegelijkertijd zo volwassen. Hij is een geweldige echtgenoot voor Priyanka en zwager voor mij”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.