Bollywood acteur John Abraham ook in derde deel Welcome franchise

Bollywood acteur John Abraham ook in derde deel WelcomeNa het grote succes van de Bollywood film Welcome in 2007 en Welcome Back in 2015 kon een derde film niet uitblijven. Het derde deel is getiteld Welcome Home. Producent Firoz Nadiadwala heeft ook de hoofdrollen al bekendgemaakt.

Ook in dit deel keren Anil Kapoor en Nana Patekar terug. Daarnaast heeft ook John Abraham getekend voor een van de hoofdrollen. John was te zien in Welcome Back. En na enkele serieuze rollen te hebben gespeeld is hij wel weer toe aan een goede komedie. De makers zijn nog bezig invulling te geven aan de vrouwelijke hoofdrollen.

De regie van deel een en deel twee lag in handen van Anees Bazmee. Hij keert echter niet terug voor het derde deel. Het stokje wordt overgedragen aan Ahmed Khan. Echter, Ahmed is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor zijn film Baaghi 3. Zodra hij klaar is met die film, begint hij aan Welcome Back. Dit geeft de makers genoeg tijd om alles te regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.