Bollywood realityster Rakhi Sawant is getrouwd

Bollywood realityster Rakhi Sawant is getrouwdBollywood realityster Rakhi Sawant is getrouwd. De 40-jarige bevestigt het nieuws in een interview.

Sinds half juli deelt Rakhi foto’s en video’s waarin ze te zien is met vermiljoen in haar haar, rode armbanden en henna op haar handen. Dit zijn kenmerken van een vrouw die volgens hindoeïstische tradities is getrouwd. De foto’s veroorzaakten speculaties dat ze was getrouwd, maar ze ontkende in eerste instantie het nieuws door te verklaren dat alles voor een fotoshoot was. Ze komt nu terug op haar uitspraak en geeft toe in het huwelijksbootje te zijn gestapt.

“Ik was bang, maar ja ik ben getrouwd. Zijn naam is Ritesh en hij woont in Engeland. Hij is alweer teruggekeerd naar huis. Mijn visum is aangevraagd en dan ga ik hem achterna.”

Ze vertelt tevens hoe ze elkaar hebben ontmoet. “Hij was een fan vanaf het moment dat hij mijn interview met Prabhu Chawla zag. Toen heeft hij mij een berichtje gestuurd. Dit was zo’n anderhalf jaar geleden. We bleven over en weer berichten sturen en bellen. Zo werden we vrienden en kregen we een relatie. Ik wilde echt heel graag met hem trouwen en God heeft mijn gebeden gehoord. Die droom is vervuld. Ik bedank God dat hij mij zo’n geweldige echtgenoot heeft gegeven.”

Nu Rakhi is getrouwd is ze echter niet van plan om te stoppen met werken. “Uiteraard blijf ik werken in India. Daarvoor zal ik wel continue moeten reizen. Ik heb altijd al tv-programma’s willen produceren en ik denk dat ik deze droom ook in vervulling kan laten gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.