Bollywood actrice Elnaaz Norouzi naar Hollywood?

Bollywood actrice Elnaaz Norouzi naar Hollywood?Bollywood actrice Elnaaz Norouzi, bekend van haar rol in Sacred Games, heeft naar verluidt een Hollywood-project getekend.

De 27-jarige was recent in Los Angeles om diverse producenten te ontmoeten. “Ze is benaderd voor een paar projecten in Hollywood. Ze wacht nu op het juiste moment om de verdere details te onthullen”, aldus haar contactpersoon.

Elnaaz heeft in een korte tijd al een naam voor zichzelf gemaakt. Ze verscheen onder meer in de Being Human commercial van Salman Khan. Daarnaast is ze tevens te zien in de videoclip van het nummer Made In India van Guru Randhawa.

De actrice vliegt binnenkort terug naar India waar ze zich zal bezighouden met de promotionele werkzaamheden voor het tweede seizoen van Sacred Games. De serie is vanaf 15 augustus te zien op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.