Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Pal Pal Dil Ke Paas

Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Pal Pal Dil Ke PaasDe eerste beelden van de langverwachte Bollywood film Pal Pal Dil Ke Paas zijn uit. Regisseur Sunny Deol koos wel een hele bijzondere datum om de trailer van zijn film aan de wereld te tonen.

“De trailer is vandaag onthuld en daar is een reden voor. 36 jaar geleden maakte ik mijn debuut op 5 augustus 1983 met Betaab. En dus koos ik deze dag om mijn zoon, Karan Deol, aan de wereld voor te stellen”, aldus een trotse vader.

“Ik was de eerste in onze generatie die een debuut maakte als de zoon van en deze film deed me beseffen wat mijn vader (Dharmendra) moet hebben doorgemaakt tijdens Betaab. Je kan je pas inleven in die pijn, angst en liefde, wanneer je zelf vader bent.”

En hoewel hij het debuut van zijn zoon heeft verzorgd, zal Karan het hierna toch zelf moeten doen. “Ik herinner mij eraan dat ik het ook zelf moest doen en dat kan hij ook. Maar gezien hij toch uit een beschermde familie komt, is het goed dat ik betrokken ben geweest bij zijn eerste film. Het is belangrijk voor een nieuwkomer om goed te worden begeleid en hoewel filmmakers nu veel makkelijker te benaderen zijn is het scenario toch anders.”

Bekijk de trailer.

De film, dat het Bollywood debuut markeert van Karan Deol en Sahher Bambba, is geregisseerd door Sunny Deol en staat gepland voor een release op 20 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.