Sameera Reddy kon Bollywood levensstijl niet aan

Sameera Reddy kon Bollywood levensstijl niet aanBollywood actrice Sameera Reddy is al enige jaren van het toneel verdwenen. Recent beviel ze van haar eerste kind, een jongen. En daarmee kwam ze weer even terug in de spotlights. In een interview verklaart ze waarom ze Bollywood heeft verlaten.

“Bollywood heeft mij niet verlaten, maar ik heb Bollywood verlaten. Er waren twee dingen die zijn gebeurd. Ten eerste kon ik de levensstijl, alle feestjes en dergelijk, niet aan. We weten allemaal hoe het hier werkt. Een groep hangt hier rond, een andere groep hangt daar rond… je moet overal bij zijn en meedoen. Het is een spelletje.”

“Er zijn weinig mensen die contact hebben gehouden en mij opzoeken. Shilpa Shetty is er een van. Zij belt altijd en informeert of het allemaal goed gaat. Anderen zijn gewoon verdwenen. Nu ik terug ben, word ik wel uitgenodigd voor alle feestjes. Maar ik ga gewoon niet. Ik heb er de kracht niet meer voor. Bovendien is mijn man ontzettend verlegen.”

Of Sameera haar filmcarrière weer een kans wil geven is nog niet duidelijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.