Akshay Kumar gaat rappen voor soundtrack Bollywood film Housefull 4

Akshay Kumar gaat rappen voor soundtrack Bollywood film Housefull 4Als we de laatste berichtgeving mogen geloven gaat Bollywood acteur Akshay Kumar rappen op de soundtrack van zijn nieuwste film Housefull 4. Voor dit nummer zal hij naar verluidt samenwerken met Mika Singh.

De 51-jarige acteur heeft in het verleden al eens gezongen voor de soundtracks van de films Singh Is Kingg, It’s Entertainment en Special 26. Het idee kwam van de regisseur van Housefull 4. Hij heeft Akshay ervan overtuigd om de titelsong op zich te nemen. Hij uitte zijn wens dat hij Akshay wilde horen rappen.
Producent Sajid Nadiadwala was direct enthousiast, maar Akshay was nog huiverig. Het nummer wordt momenteel gecomponeerd door Tanishk Bagchi. Daarna beslissen de makers of het een solonummer wordt of dat Mika Singh ook een bijdrage zal leveren.

Housefull 4, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Chunky Pandey, Kriti Sanon, Pooja Hegde en Bobby Deol, is geschreven en geregisseerd door Farhad Samji. De film staat gepland voor een release op 25 oktober 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.