Bollywood producent Boney Kapoor ontkent relatie tussen dochter Jhanvi en Ishaan Khattar

Bollywood producent Boney Kapoor ontkent relatie tussen dochter Jhanvi en Ishaan KhattarBollywood sterren Jhanvi Kapoor en Ishaan Khattar waren samen te zien in de romantische film Dhadak. De hechte vriendschap wordt al vanaf dag een onder de liep genomen. Geruchten suggereren dat ze al enige tijd een relatie hebben. Maar Boney Kapoor, de vader van Jhanvi Kapoor, ontkent dit.

Tijdens een interview werd Boney Kapoor gevraagd of hij de relatie tussen Jhanvi en Ishaan kon bevestigen. Hij ontkende het gerucht en zei dat ze slechts vrienden zijn. “Ja, Ishaan en Jhanvi hebben samen aan een film gewerkt en zijn vrienden geworden. Ik respecteer mijn dochter en haar vriendschap met Ishaan.”

Ook een vriend van de familie bevestigt de vriendschap. “Ishaan is na de release van Dhadak niet meer langsgeweest bij ons. Het is niets meer dan een goede vriendschap tussen Ishaan en Jhanvi.”

Volgens de laatste geruchten zouden de twee wellicht weer gaan samenwerken aan de film Dear Comrade. Maar dit is nog niet officieel bevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.