Bollywood actrice Dia Mirza gaat scheiden

Bollywood actrice Dia Mirza gaat scheidenBollywood actrice Dia Mirza verraste iedereen met de aankondiging van haar scheiding. De 37-jarige actrice maakte het nieuws wereldkundig via Twitter.

In de gezamenlijke verklaring van haar en echtgenoot Sahil Sangha vraagt ze haar fans en volgers om hun behoefte aan privacy op dit moment te respecteren.

“Na 11 jaar alles samen te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Wij blijven vrienden en zullen altijd voor elkaar klaarstaan met veel liefde en respect. Hoewel we nu verschillende paden zullen bewandelen zullen wij altijd dankbaar zijn voor de band die wij met elkaar delen.”

“Wij willen onze familie en vrienden bedanken voor al hun liefde en begrip. Ook willen we de media bedanken voor hun voortdurende steun en vragen wij iedereen om onze behoefte aan privacy op dit moment te respecteren. Wij zullen verder geen commentaar geven op deze ontwikkeling. Bedankt, Dia Mirza en Sahil Sangha.”

Sahil en Dia stapten op 18 oktober 2014 in het huwelijksbootje. Het echtpaar runt samen het productiehuis Born Free Entertainment. Voor zover bekend is blijven ze zakenpartners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.