Bollywood acteur Varun Dhawan: “Als falen geen invloed heeft op mij, betekent dit dat ik niet van mijn werk houd”

Bollywood acteur Varun Dhawan: "Als falen geen invloed heeft op mij, betekent dit dat ik niet van mijn werk houd"Karan Johar’s Bollywood film Kalank werd gehyped als een van de grootste kassuccessen van het jaar 2019, vanwege de grandeur en de cast, maar helaas maakte de film geen enkele indruk. Het werd zelfs een flop. Varun Dhawan sprak recent over het effect dat het falen van de film op hem had als acteur.

Volgens Varun was deze flop noodzakelijk voor hem. Maar hij voegt toe dat het falen van de film niet alleen aan een persoon kan worden toegeschreven. Ook dat is voor het hele team. “Een film maken doe je met het hele team. Het is niet goed om alleen een regisseur of producent de schuld te geven wanneer een film flopt. En omdat ik deel uitmaak van het team, moet ik ook een deel van de schuld op mij nemen. De film stelde mensen teleur. We hebben gezamenlijk gezeten om te kijken waar het mis is gegaan.”

“Voor mij persoonlijk was een flop ook belangrijk. Ik wilde zien of het mij zou raken. Want als dat niet zo is, dan betekent het dat ik niet van mijn werk houd.”

De 32-jarige acteur zegt tevens dat hij met veel zorg zijn films uitkiest. “Ik kies mijn films uit op basis van de gedachte: waar zal ik het meest van genieten? Wanneer ik geen plezier heb in mijn werk, dan is dat te zien.”

“Ik speel een straatdanser in mijn volgende film, omdat ik echt van dansers houd. Als ik op zoek ben naar iets serieus dan ga ik voor een film als October. En wanneer ik kijk naar komedie dan wil samenwerken met David Dhawan, omdat hij gewoon de beste is in zijn vak. Zijn ervaring helpt mij als acteur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.