Jhanvi en Ishaan in Bollywood remake Dear Comrade?

0

Jhanvi en Ishaan in Bollywood remake Dear Comrade?Karan Johar heeft de rechten bemachtigd om de Bollywood remake te maken van de Telugu hit Dear Comrade. De geruchten zeggen dat hij Jhanci Kapoor en Ishaan Khattar weer wil samenbrengen.

Dear Comrade is een krachtig en intens liefdesverhaal. “De film is buitengewoon ontroerend en geeft ook nog eens een belangrijk en relevante boodschap af”, aldus Karan Johar. En daarom heeft hij twee acteurs nodig die niet alleen kunnen schitteren, maar ook door het publiek geaccepteerd worden. En hij dacht direct aan Jhanvi en Ishaan, die samen te zien waren in de film Dhadak, een remake van de Marathi hit Sairat.

De vraag is echter of ze beschikbaar zijn. Jhanvi is druk met de film Kargil Girl, Dostana 2, Takht en RoohiAfza en Ishaan heeft getekend voor de nieuwe film van regisseur Ali Abbas Zafar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.