Voorbereidingen voor huwelijk Bollywoodsterren Ranbir Kapoor en Alia Bhatt van start?

Voorbereidingen voor huwelijk Bollywoodsterren Ranbir Kapoor en Alia Bhatt van start?Het is een welbekend feit dat Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt al enige tijd een relatie hebben. En al sinds het begin doen geruchten de ronde dat de twee zo serieus zijn dat ze al gesproken hebben over trouwen. Maar de afgelopen maanden worden de geruchten steeds sterker, zeker nu de ouders elkaar ook regelmatig hebben ontmoet. De voorbereidingen op de grote dag zouden zelfs al zijn begonnen.

Eerdere geruchten suggereerden dat het stel wilden trouwen in september, wanneer Rishi Kapoor terug zou keren naar India. Maar volgens de laatste berichten is nu besloten om het grote feest volgend jaar zomer te laten plaatsvinden. Zo krijgt Rishi Kapoor de kans om volledig te herstellen en zich voor te bereiden op de speciale dag.

Alia zou al in gesprek zijn met designer Sabyasachi. Hiermee treedt ze in de voetsporen van Deepika Padukone, Priyanka Chopra Jonas en Anushka Sharma, die allemaal jurken van de beroemde ontwerper hebben gedragen.

Beide families willen niet reageren op de berichtgeving. Het is dus wachten op de officiële aankondiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.