Bollywood acteur Govinda onthult waarom hij nooit meer met David Dhawan zal werken

Bollywood acteur Govinda onthult waarom hij nooit meer met David Dhawan zal werkenBollywood acteur Govinda en regisseur David Dhawan waren hechte vrienden en hebben samen enkele grote hits gemaakt in Bollywood, waaronder Partner, Coolie No. 1, Hero No. 1 en Shola Aur Shabnam. Maar de vriendschap tussen de twee vrienden is al jaren voorbij. In het tv-programma Aap Ki Adalat onthult de 55-jarige acteur wat er is gebeurd.

“Ik heb 17 films met hem gemaakt. Ik denk niet dat zijn zoon ooit 17 films met hem zal maken. Hij is tenslotte de zoon van David Dhawan. Hij is slim. Samen 17 films maken betekent toch iets. Het was Sanjay Dutt die mij vertelde om te gaan werken met David Dhawan, want hij is ook een Punjabi.”

“Ik hield van David en samen hebben wij veel hits gemaakt. Mijn familieleden behandelde ik niet eens zo goed als dat ik hem behandelde. Mijn broer is ook regisseur en met hem heb ik geen 17 films gemaakt”, zegt Govinda.

“Nadat ik uit de politiek ben gestapt, wilde ik weer acteren. Mijn assistent had David aan de telefoon en ik wilde weten wat hij zei. Ik had hem gevraagd om het gesprek op luidspreker te zetten. Hij zei dat ik teveel vragen stelde. Hij zei dat hij niet meer met mij wilde werken en dat ik kleine rollen moest accepteren.”

“Dit heeft mij erg gekwetst en ik besloot om nooit meer met hem te werken. Echter, na vier maanden belde ik hem op om erachter te komen of hij mij een cameo in zijn film zou geven. Hij heeft mij nooit meer teruggebeld. Ik onthul dit nu na zoveel jaar. Wellicht dat hij wordt beinvloed. Hij is niet meer dezelfde David Dhawan die ik ooit kende”, voegt hij toe.

Het ziet ernaar uit dat de komediekoningen van de jaren 90 nooit meer samenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.