Gaat Bollywood actrice Shraddha Kapoor trouwen in 2020?

Gaat Bollywood actrice Shraddha Kapoor trouwen in 2020?Bollywood actrice Shraddha Kapoor heeft naar verluidt al geruime tijd een relatie met fotograaf Rohan Shrestha. En hoewel stel hun relatie nooit heeft bevestigd, lijkt het erop dat ze klaar zijn voor de volgende stap: het huwelijk.

Indiase media meldden dat Shraddha en Rohan volgend jaar willen trouwen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Echter ontkende de vader van Shraddha recent dat er sprake zou zijn van een huwelijk. “Het is niet waar. Shraddha heeft geen plannen te trouwen, zeker niet voor de komende vier of vijf jaar. Ze is op dit moment veel te druk met haar werk en haar focus ligt volledig op haar projecten. Ze zit helemaal volgepland voor de komende twee jaar. Dit is allemaal onzin.”

En Rohan ontkent zelfs de relatie. “We kennen elkaar nu ruim negen jaar en zijn erg aan elkaar gehecht, maar er is geen sprake van een relatie. Ik heb haar op een feest ontmoet en het klikte meteen. Ik vond haar wel meteen erg schattig, maar we zijn altijd vrienden gebleven.”

Shraddha wilde niet reageren op het nieuws. Zij werkt momenteel aan de films Saaho, Baaghi 3 en Street Dancer 3D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.