Priyanka Chopra Jonas en Parineeti Chopra samen in een Bollywood film?

Priyanka Chopra Jonas en Parineeti Chopra samen in een Bollywood film?Priyanka Chopra Jonas opende de deuren van Bollywood voor haar nicht Parineeti Chopra. Maar intussen heeft ook Parineeti een naam voor zichzelf gemaakt. In een recent interview sprak ze over een mogelijke samenwerking met haar nicht.

“Als we een goed script krijgen aangeboden, dan willen we heel graag samenwerken. Ik heb recent nog geroepen dat het leuk zou zijn om samen aan een actiefilm te werken. Dus als er producenten of regisseurs zijn die een idee hebben, jullie zijn welkom.”

“Maar we hebben het er samen wel over gehad. Het zou geweldig zijn om samen te werken, maar het script moet wel goed zijn”, aldus Parineeti.

Het zou zeer interessant zijn om de twee Chopra’s samen in een film te zien. Laten we hopen dat filmmakers snel met een idee op de proppen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.