Karthik Aaryan en Jhanvi Kapoor als broer en zus in Bollywood film Dostana 2

0

Karthik Aaryan en Jhanvi Kapoor als broer en zus in Bollywood film Dostana 2De Bollywood film Dostana 2 heeft in de hoofdrollen Karthik Aaryan en Jhanvi Kapoor. Maar in tegenstelling tot wat men denkt, zullen we ze niet zien in de rollen van geliefden maar in de rollen van broer en zus. En dat niet alleen. Ze worden ook nog eens verliefd op dezelfde persoon.

“Karthik en Jhanvi zullen inderdaad te zien zijn als broer en zus. De reden dat de derde hoofdrolspeler wordt geintroduceerd als ‘a suitable boy’ geeft aan dat Jhanvi en Karthik beide verliefd worden op dezelfde persoon. De rol wordt gespeeld door een nieuwkomer”, aldus de productie-assistent.

“Ik ben heel blij dat we het tweede deel kunnen maken met Karthik en Jhanvi. Dit is onze eerste film met Karthik. We kunnen niet wachten om de Desi Madness te verspreiden. Daarnaast zullen we met deze film een nieuwe acteur introduceren. En regisseur Collin D’Cunha maakt zijn debuut als regisseur met Dostana 2”, aldus Karan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.