Bollywood acteur Sidharth Malhotra ambieert carrière als producent

Bollywood acteur Sidharth Malhotra ambieert carrière als producentBollywood acteur Sidharth Malhotra heeft zijn stempel gedrukt op de filmindustrie. De 34-jarige wil nog lang voor de camera staan, maar ambieert tevens een carrière als producent.

“Ik ben echt dol op het proces van filmmaken. En ik ben vaak betrokken van diverse productie-activiteiten. Nu heb ik er nooit echt over nagedacht, maar ik denk niet dat ik de rol van regisseur zou willen bekleden. Ik geniet toch teveel van mijn werk als acteur. Maar ik heb er zeker wel aan gedacht om films te gaan produceren. Dat is wel een richting die ik op zou willen”, aldus Sidharth.

De acteur is binnenkort te zien in de film Jabariya Jodi, met in de hoofdrol Parineeti Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.