Bekijk de videoclip van Bollywood remix Sheher Ki Ladki

Bekijk de videoclip van Bollywood remix Sheher Ki LadkiDe laatste jaren zien we steeds vaker dat Bollywood hitsongs uit de jaren 90 in een nieuw jasje worden gestoken en in nieuwe films worden gebruikt. Zo zagen we remix-versies van de nummers Aankh Maarey, Tamma Tamma en Tu Cheez Badi Hai Mast Mast voorbij komen. Het laatste nummer dat zich mag toevoegen aan dat rijtje is Sheher Ki Ladki uit de film Rakshak.

Het lied is voor de film Khandaani Shafakhana, met in de hoofdrollen Sonakshi Sinha en rapper Badshah. Het nummer is gezongen door Badshah en Tulsi Kumar en gecomponeerd door Tanishk Bagchi. In de video zien we actrice Diana Penty en rapper Badshah. En er is nog een kleine verrassing, want ook de hoofdrolspelers uit de film Rakshak komen ook even voor in de videoclip.

Khandaani Shafakhana staat gepland voor een release op 2 augustus 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.