Keert Priyanka Chopra Jonas terug naar Bollywood?

Keert Priyanka Chopra Jonas terug naar Bollywood?Na een afwezigheid van drie jaar hoopt Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas binnenkort terug te keren in Bollywood. Het is alleen niet makkelijk om een project te kiezen, want ze wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Priyanka is erg voorzichtig en doet er verstandig aan om zowel over haar Bollywood als Hollywoodprojecten rustig na te denken. Ze heeft recent de opnames voor haar film The Sky is Pink afgerond, maar er lijkt nog geen sprake te zijn van een volgende Bollywoodfilm. Volgens de laatste geruchten is ze echter in gesprek, maar weigert ze een film te ondertekenen vanwege een bekende cast.

“Ze is al enige tijd in gesprek met diverse prominente filmmakers en producenten, waaronder Sanjay Leela Bhansali, Siddharth Roy Kapur, Aditya Chopra, Karan Johar en Vishal Bhardawaj. Ze is zeker niet van plan om haar carrière in Bollywood op te geven”, aldus een vriend van de familie.

Een regisseur onthult dat ze op zoek is naar een goede rol. Ze kan zich geen foute keuzes veroorloven. “Priyanka kan niet zomaar een Bollywood project aannemen op basis van een grote naam of bekende regisseur. Haar rol moet inhoudelijk sterk zijn, want ze wordt wereldwijd op de voet gevolgd.”

The Sky Is Pink staat gepland voor een release op 11 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.