Bollywood acteur Tiger Shroff wil hoofdrol in biopic van Jackie Shroff

Bollywood acteur Tiger Shroff wil hoofdrol in biopic van Jackie ShroffBollywood acteur Tiger Shroff heeft het maar druk. Na de release van Student of the Year 2 is hij alweer druk bezig aan zijn volgende film met Hrithik Roshan en daarna volgt Baaghi 3. De 29-jarige, die bekend staat om zijn martial arts, zegt in een recent interview dat hij liever geen remakes doet op dit punt in zijn carrière. Maar hij voegt wel toe dat hij een andere droom heeft.

Tiger kreeg de volgende vraag voor zijn kiezen. “In de remake van welke film zou jij de hoofdrol willen spelen? Een film van je vader misschien?”

“Ik heb geen haast om deel uit te maken van een remake. En al helemaal geen remake van een film van mijn vader. Dat zorgt alleen maar voor vergelijkingen en dan kom ik er zeer slecht vanaf”, zegt hij lachend.

Op dat moment kreeg Tiger wel een ander idee. “Maar ik zou wel mijn vader willen spelen in een biopic over zijn leven. Wie begrijpt Jackie Shroff nu beter dan zijn eigen zoon?”

Is er een filmmaker die luistert?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.