Suhana Khan nog niet klaar voor Bollywood debuut?

Suhana Khan nog niet klaar voor Bollywood debuut?Terwijl het aantal star kids dat het geluk wil beproeven in Bollywood iedere maand toeneemt kijkt het publiek echt uit naar het debuut van Suhana Khan, dochter van superster Shah Rukh Khan. Hoewel het geen groot geheim is dat ze interesse heeft in het vak, heeft ze naar verluidt geen haast om haar debuut te maken.

Suhana wil zich goed voorbereiden voordat ze haar eerste film tekent. “Suhana’s ‘suhana safar’ begint wanneer zij er klaar voor is. Op dit moment is SRK er niet van overtuigd dat ze er klaar voor is. Hij heeft haar uitgelegd hoe belangrijk het is om de juiste opleiding en training te volgen voordat ze aan een filmcarriere begint. Ze doet nu theater en leert de technieken. Daarnaast wil Suhana het leven ervaren voordat ze zichzelf voor de camera plaatst”, aldus een vriend van de familie.

Karan Johar heeft al aangegeven dat hij haar wil introduceren aan Bollywood. “Dat is zijn wens, maar het is niet in beton gegoten. Het kan zijn dat ze een andere film interessanter vindt.”

De oudste zoon van SRK heeft geen interesse in een carrière voor de camera. “Hij studeert momenteel in Amerika het vak regie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.