Bollywood sterren Kartik Aaryan en Jhanvi Kapoor in Dostana 2

Bollywood sterren Kartik Aaryan en Jhanvi Kapoor in Dostana 2Na jaren van geruchten over het vervolg op de Bollywood komedie Dostana uit 2008 komt producent Karan Johar eindelijk met een officiële aankondiging. Hij heeft niet alleen de film aangekondigd, maar ook twee hoofdrolspelers.

Via Instagram werd door middel van een filmpje bekendgemaakt dat niemand minder dan Kartik Aaryan en Jhanvi Kapoor de hoofdrollen zullen spelen in Dostana 2. De grote vraag is echter: Wie wordt de derde hoofdrolspeler? De makers zeggen nog op zoek te zijn naar de juiste persoon.

Eerder werd gesuggereerd dat Rajkummar Rao in gesprek was voor deze rol, maar hij heeft naar verluidt bedankt voor de rol. Filmfans hebben hun mening geuit en een van de namen die geregeld wordt genoemd is die van Ranveer Singh.

Dostana 2 wordt geregisseerd door Collin D’Cunha.

In Dostana werden de hoofdrollen vertolkt door Abhishek Bachchan, John Abraham en Priyanka Chopra. Of zij terugkomen in het vervolg is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.