Salman Khan en Aamir Khan in vervolg Bollywood film Andaz Apna Apna

Salman Khan en Aamir Khan in vervolg Bollywood film Andaz Apna ApnaDat er een vervolg op de Bollywood film Andaz Apna Apna in de maak is, was wel duidelijk. Onduidelijkheid was er over de cast. Wie zou het legendarische duo van Aamir Khan en Salman Khan kunnen opvolgen? Maar daar hoeft niet meer over te worden gespeculeerd. Het is bevestigd dat Aamir en Salman hun rollen ook in het vervolg zullen oppakken.

Schrijver Dilip Shukla maakte het nieuws bekend. “Het vervolg kan niet compleet zijn zonder Aamir en Salman. Naast deze twee sterren zullen er ook drie nieuwe acteurs de hoofdrol spelen.” Dilip is momenteel nog druk bezig met het script en dat valt niet mee. “Het is niet makkelijk om een vervolg te schrijven. Ik moet het aantrekkelijker maken in vergelijking met het origineel.”

Eerder waren er geruchten dat Ranveer Singh en Varun Dhawan waren benaderd voor de hoofdrollen. “Het is een grote film en de makers willen grote namen. Ranveer en Varun zijn benaderd vanwege hun komische flair.”

Schrijver Dilip Shukla wil echter niet ingaan op de invulling van de rest van de cast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.