Bollywood acteur Shah Rukh Khan en zoon Aryan Khan komen samen voor een film

Bollywood acteur Shah Rukh Khan en zoon Aryan Khan komen samen voor een filmBollywood-superster Shah Rukh Khan werkt opnieuw samen met zijn zoon Aryan Khan. In 2004 spraken zij de stemmen in van Mr Incredible en Dash in de animatiefilm The Incredibles. Dit jaar komen ze samen voor de film The Lion King waar ze hun stemmen lenen aan de personages Mufasa en Simba.

“The Lion King is die ene film waar mijn hele familie het meest houdt en die een heel speciale plaats inneemt in onze harten. Als vader kan ik me volledig identificeren met Mufasa en de vertederende relatie die hij deelt met zijn zoon Simba”, aldus SRK.

“De legende van The Lion King is tijdloos. En dat ik deel uit mag maken van deze iconische remake met mijn zoon Aryan maakt het extra speciaal voor mij. Wij kunnen niet wachten tot Abram deze film gaat zien”, voegt hij toe.

Bikram Duggal van Disney India, zei: “The Lion King is een klassieker die het vermogen van Disney illustreert om hartverwarmende verhalen te brengen die tijdloos zijn en generaties overstijgen.”

“Nu met de nieuwe ‘realistische’ versie, is ons doel om een ??breder publiek te bereiken. En dit verhaal over een leeuwentroep te introduceren aan een hele nieuwe generatie, terwijl we een diepere band smeden met bestaande fans.”

“We kunnen ons niet voorstellen dat we een betere stemcast zouden hebben dan Shah Rukh Khan en zijn zoon Aryan om de personages van Mufasa en Simba tot leven te brengen in het Hindi”, aldus Bikram Duggal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.