Bollywood actrice Anushka Sharma voor het eerst in de rol van politieagent

Bollywood actrice Anushka Sharma voor het eerst in de rol van politieagentMet het soort films dat ze tot nu toe in haar 11-jarige carrière heeft gemaakt, staat Bollywood actrice Anushka Sharma erom bekend altijd scripts te hebben uitgekozen die opvallen. Volgens de laatste geruchten is ze binnenkort te zien in een politiedrama.

“Anushka is constant op zoek naar kwaliteit en het lijkt erop dat ze een briljant script heeft gevonden waarin ze de rol van agent mag vertolken. Dit is de eerste keer dat ze te zien zal zijn als politieagente”, aldus de productie-assistent.

De 31-jarige actrice is erg enthousiast over het verhaal. “Anushka kiest vaak voor verhalen die sterk zijn op inhoud. En dit verhaal is geweldig. Het is een zeer uitdagende rol en vereist een intense voorbereiding. Ze zal tijd nodig hebben om in de huid van dit personage te kruipen”, aldus Anushka’s woordvoerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.