Bollywood acteur Varun Dhawan gelooft niet langetermijnplannen

Bollywood acteur Varun Dhawan gelooft niet langetermijnplannenVarun Dhawan is erin geslaagd een juiste balans te vinden tussen commerciële films en artistieke films. De jonge ster leeft met de dag en gelooft niet in het maken van langetermijnplannen wat betreft zijn carrière.

“Ik wil elke dag beleven zoals die is. Voor mij is het een uitdaging om te proberen uit te blinken in alles wat ik doe. En dat kun je alleen doen wanneer je je kunt focussen op de taken van een dag. Ik heb geen vijfjarenplan.”

“Uiteraard zijn er regisseurs waar ik heel erg graag mee wil werken, maar dat kan pas wanneer de tijd rijp is. En met de hulp van God krijg ik die kans hopelijk ooit wanneer zij mij waardig genoeg vinden. En dan kan ik andere dingen laten zien als acteur”,aldus Varun.

De 32-jarige kijkt nu uit naar zijn film Street Dancer 3D, waar hij opnieuw samenwerkt met regisseur Remo D’Souza. “We wilden ABCD 3 doen, maar het nam teveel tijd in beslag. En toen kwam Street Dancer 3D.”

“Dit is de grootste dansfilm die India ooit heeft gezien. Het gaat over verschillende teams en hun strijd voor een felbegeerde titel.”

Naast Varun maken ook Prabhudheva, Raghav Juyal, Dharmesh Yelande, Shakti Mohan, Punit Pathak en Nora Fatehi deel uit van de dansdrama. De film staat gepland voor een release op 24 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.