Riteish Deshmukh tekent voor Bollywood film Baaghi 3

Riteish Deshmukh tekent voor Bollywood film Baaghi 3De Bollywood film Baaghi 3 markeert de terugkeer van Tiger Shroff en Shraddha Kapoor als paar. En enkele weken voordat de opnames van start gaan komt het nieuws dat Riteish Deshmukh ook deel uitmaakt van de cast.

Dit wordt Riteish’s tweede film met Shraddha Kapoor. Het duo was voor het laatst samen te zien in de film Ek Villain in 2014.

“De makers wilden hem graag zien in een actiefilm. We zijn allemaal bekend met zijn komische timing, maar we hebben hem zelden gezien in een volwaardige actie-wraakdrama. Zijn associatie met dit genre is dan ook uniek en het publiek zal hem in een compleet nieuwe rol zien”, aldus de productie-assistent.

Het is niet bekend of de acteur de negatieve rol in de film zal vertolken. Hij ontving veel lof voor zijn rol in Ek Villain. Het zal interessant zijn om hem opnieuw in een soortgelijke rol te zien.

Baaghi 3 wordt geregisseerd door Ahmed Khan en de opnames vinden plaats in vier landen. De film staat gepland voor een release op 6 maart 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.