Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas over leeftijdsverschil met Nick Jonas

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas over leeftijdsverschil met Nick JonasHet is alweer zes maanden geleden dat Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas in het huwelijksbootje stapte met Jonas Brother Nick. Ondanks dat het stel erg gelukkig is verschijnen er toch vervelende berichten in de media. Een daarvan is de verbazing over het leeftijdsverschil.

Priyanka Chopra is tien jaar ouder dan Nick. Zij reageerde in een recent interview op de verbazing over het leeftijdsverschil. “Er is veel discussie geweest over het leeftijdsverschil en het gezeik gaat maar door. Weet je wat ik geweldig vind? Wanneer je het nu eens omdraait en de man is ouder, dan zul je zien dat niemand er iets om geeft en mensen dat weer wel accepteren.”

Intussen heeft Priyanka ook gereageerd op de berichten dat haar huwelijk een schijnhuwelijk is en zij een ‘global scam artist’ wordt genoemd. “Dat is toch belachelijk! Nick, Joe, Sophie, mijn moeder en zijn ouders waren woedend vanwege dit nieuws.”

“Ik voel echter niet de behoefte om te reageren op domheid. Wanneer ik reageer op dat soort onzinnige berichten geef ik het juist meer kracht en wordt het belangrijk. Veel mensen begrijpen die manier van denken niet. Het heeft geen effect op korte termijn, maar wel degelijk op de lange termijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.