Actrice Juhi Chawla over Bollywood debuut van haar kinderen

Actrice Juhi Chawla over Bollywood debuut van haar kinderenHet stijgende aantal starkids in Bollywood neemt toe. Actrice Juhi Chawla heeft recent gereageerd op de geruchten dat haar kinderen, Jahnavi en Arjun, een Bollywooddroom koesteren.

“De jongste Arjun heeft al gezegd dat hij er niet aan denkt. Maar Arjun is best grappig en hij kan ook nog eens mensen imiteren. Dat is echt hilarisch. Soms denk ik dank misschien moet hij het proberen.”

“Van Jahnavi weet ik het nog niet. Ze is een fervent lezer. Ze geniet het meest van lezen. En als je haar vraagt wat voor soort cadeau ze wil hebben dan is het een boek. Ze wilde een tijdje geleden graag schrijfster worden. Maar daarna kwam een fase dat ze een model wilde worden. Morgen kan ze roepen dat ze wil acteren. Maar ze kan ook alles volledig laten vallen en een professionele carriere in de sport najagen. Ik weet het niet.”

“Wat ik wel heb geleerd is dat je je kinderen gewoon lekker kind moet laten zijn. En ze mogen doen wat ze willen doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.