Vicky, Ayushmann of Rajkummar voor hoofdrol in Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2?

Vicky, Ayushmann of Rajkummar voor hoofdrol in Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2?Geruchten over het vervolg op de Bollywood film Bhool Bhulaiyaa doen al maanden de ronde. Het was echter nog onbekend wie de hoofdrol mag gaan spelen in de film. De makers hebben nu drie namen laten doorschemeren die kans maken op de hoofdrol en dat zijn niet de minste.

Op de lijst van geselecteerde acteurs staan de namen Vicky Kaushal, Ayushmann Khurrana en Rajkummar Rao. “Het script van de film is bijna klaar. De makers willen geen tijd verspillen en zijn al direct begonnen met het samenstellen van de cast. Op dit moment zijn er drie opties voor de mannelijke hoofdrol. Er volgen nog diverse testen, zoals een screentest en een looktest. Daarna wordt besloten wie van de drie het beste past in de rol”, aldus een productiemedewerker.

Ze voegt toe dat het niet makkelijk zal zijn om een beslissing te nemen. “Alle drie acteurs hebben grote successen geboekt. Zij hebben allen laten zien wat ze waard zijn. Dit wordt niet makkelijk.”

Bhool Bhulaiyaa 2 is geschreven en wordt geregisseerd door Fahad Samji. Hij werkt momenteel aan Housefull 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.