Bollywood acteur Hrithik Roshan in Satte Pe Satta remake?

Bollywood acteur Hrithik Roshan in Satte Pe Satta remake?De afgelopen maanden circuleerden diverse berichten in Bollywood over de samenwerking tussen Farah Khan Kunder en Rohit Shetty. Het duo is van plan om de film Satte Pe Satta opnieuw te maken. De regie is in handen van Farah en wordt geproduceerd door Rohit.

En vanaf het moment dat het nieuws werd aangekondigd is iedereen nieuwsgierig naar de cast. Farah heeft altijd gezegd dat ze nog niemand in gedachten had. Het gerucht ging dat Farah de voorkeur zou hebben voor een haar favoriete acteurs, namelijk Shah Rukh Khan of Akshay Kumar.

Maar volgens de laatste berichten is de keuze niet gevallen op deze twee acteurs. Recent werd onthuld dat niemand minder dan Hrithik Roshan de hoofdrol mag gaan spelen.

“Farah is al enige tijd in gesprek met Hrithik. Rohit en zij wilden iemand die zichzelf zou kunnen dragen als Big B en ze kwamen eigenlijk vrij snel uit bij Hrithik. Ze heeft hem het idee gepresenteerd en hij is erg enthousiast. Farah heeft het hele script bewerkt en aangepast aan situaties in de huidige maatschappij. De laatste details worden binnenkort besproken en dan volgt daarna een aankondiging”, aldus een productiemedewerker.

“Zowel Farah als Rohit waren het ermee eens dat ze niet iemand wilde die te jong was of net te oud. De hoofdrolspeler moet de oudste zijn van de groep, maar hij moest er niet te oud uit zien. Ze wilden iemand die rond de 40 jaar zou zijn. Amitabh Bachchan was zelf ook rond die leeftijd.”

De vrouwelijke hoofdrol voor de film moet nog worden vastgesteld.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.