Bollywood actrices Sushmita Sen en Aishwarya Rai Bachchan zijn geen BFF’s

Bollywood actrices Sushmita Sen en Aishwarya Rai Bachchan zijn geen BFF'sIn Bollywood worden actrices altijd lijnrecht tegenover elkaar gezet. Het succes van de een zou jaloezie bij de ander naar boven brengen. Zo heeft de media dat ook altijd gedaan bij Suhsmita Sen en Aishwarya Rai Bachchan.

Beide actrices zijn in 1994 begonnen aan schoonheidswedstrijden en hebben daar beide geschitterd op het podium. Terwijl Sushmita werd gekroond tot Miss Universe ontving Aishwarya de titel van Miss World. Recent sprak Sushmita in een interview over de concurrentie met Aishwarya.

“We werden allemaal tegenover elkaar gezet. Maar het was niet zo erg als werd geschreven. Dat wij elkaar niet mogen is een absolute misvatting.”

Maar ze voegt toe dat ze geen vrienden zijn. “Om vrienden te worden en zijn moet je tijd met elkaar doorbrengen. Dat hebben we nooit gedaan. Maar er is absoluut geen sprake van haat. We zijn allebei zeer vriendelijk en hartelijk.”

Beide Missen veroverden hun eigen plek in Bollywood en werd door zowel het publiek als filmmakers gewaardeerd voor hun diverse acteerprestaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.