Bollywood actrice Hum Qureshi tekent Hollywood film

Bollywood actrice Hum Qureshi tekent Hollywood filmNa onder andere Priyanka Chopra, Deepika Padukone, Irfan Khan, Anupam Kher en Anil Kapoor maakt ook Bollywood actrice Huma Qureshi een uitstapje naar Hollywood. Zij speelt een van de hoofdrollen in de film Army of the Dead.

“Het project viel in mijn schoot. Ik was in Los Angeles toen ze mij benaderden voor deze film. Op dit moment kan ik niet in detail treden, maar zodra we beginnen met de opnames kan ik iets meer over de film vertellen.”

De actrice is zeer blij met de kans en voelt zich vertegenwoordiger van India en de Indiase filmindustrie. “Ik ben een actrice, maar ik ben zeker blij dat mensen zeggen dat ik mijn land trots kan maken met het soort werk dat ik doe. Ik wil het goed doen en men trots laten voelen.”

De film Army of the Dead wordt geregisseerd door Zack Snyder en speelt zich af in een tijd van een
zombie-apocalyps.

De film vertelt het verhaal van een groep die een overval wil plegen na een zombie-uitbraak. Het verhaal speelt zich af in Las Vegas. Huma zal zelf ook vechten met zombies, maar het is onduidelijk of ze uiteindelijk zelf een zombie zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.