Bollywood actrice Katrina Kaif noemt relatiebreuk met Ranbir Kapoor een zegen

Bollywood actrice Katrina Kaif noemt relatiebreuk met Ranbir Kapoor een zegenIn een recent interview spreekt Bollywood actrice Katrina Kaif openlijk over haar relatiebreuk met Bollywood acteur Ranbir Kapoor. Ze noemt de breuk een zegen.

“Ik kon er niet mee doorgaan. Ik moest ermee stoppen zodat ik aan mezelf kon werken, want ik moest mezelf weer van begin af aan opbouwen. Die tijd had ik echt nodig om alles op een rijtje te zetten. Ik moest voelen wat er was gebeurd en verantwoordelijkheid nemen voor mijn aandeel in de relatie. Wat had ik beter kunnen of moeten doen? En daarnaast moest ik accepteren dat ik er dingen waren gebeurd waar ik niet verantwoordelijk voor was. En dat was niet mijn probleem.”

De 35-jarige actrice voegt toe dat je nooit jezelf moet verliezen in een relatie. “Je moet je individualiteit beschermen en onderhouden. Jouw gevoel van eigenwaarde komt van binnenuit en niet van iemand anders. Je komt alleen op deze wereld en vertrekt ook alleen. Dat moet je nooit vergeten.”

Katrina is momenteel single en is druk bezig met de promotie van haar nieuwe film Bharat. De film verschijnt op 5 juni in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.