Bollywood actrice Sara Ali Khan over haar fantastische lichaamstransformatie

Bollywood actrice Sara Ali Khan over haar fantastische lichaamstransformatieBollywood actrice Sara Ali Khan was ooit niet zo fit als dat ze nu is. Ze leed zelfs aan overgewicht. In een recent interview spreekt ze over haar transformatie en hoe ze nu fit blijft.

De 23-jarige actrice vertelt dat ze 96 kilo woog toen het haar teveel werd. “Het begon allemaal in New York. Het was in het jaar dat ik zou afstuderen. Ik had nog een jaar te gaan en ik woog 96 kilo. Dat was het moment dat ik besloot om af te vallen.”

“Voor mij begon mijn fitnessreis door van pizza over te gaan naar salades en van lethargie naar cardio. Ik begon gezond te eten en daarnaast te trainen. Er waren verschillende lessen, van functionele trainingen tot boksen en fietsen. Maar omdat ik vrij zwaar was toen ik begon, ging het in het begin meer om cardiotrainingen zoals wandelen, fietsen en op de loopband rennen. Ik moest eerst gewicht verliezen voordat ik andere vormen van trainingen kon beoefenen.”

Ze voegt toe dat ze gezond blijft met een combinatie van krachttraining, Pilates, boksen en cardio. “Ik houd van afwisseling, maar ik zorg ervoor dat ik iedere dag op zijn minst anderhalf uur train. Behalve op zondag, want dat is mijn dag om te relaxen”, zegt ze lachend.

Op dit moment werkt Sara Ali Khan aan haar derde film, waarin ze te zien met Karthik Aaryan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.