Geen vervolg op Bollywood film Mr. India

Geen vervolg op Bollywood film Mr. IndiaAl maanden wordt gespeculeerd over een mogelijk vervolg op de cult klassieker Mr. India, met in de hoofdrollen Anil Kapoor en wijlen Sridevi. Regisseur Shekhar Kapoor reageerde eindelijk op de geruchten.

“Vals Alarm. Ik ben in ieder geval niet van plan om de magie van de onzichtbare held terug te brengen. Op dit moment weet ik niet of het project door Boney Kapoor wordt gedragen. Ik zal in ieder geval niet de regie voeren en nu Sridevi er niet meer is, is daar helemaal geen sprake van”, aldus Shekhar Kapur.

Een vriend van de Kapoor familie zegt dat een vervolg op Mr. India niet mogelijk is. “Er kan geen andere Mr. India zijn. Sridevi is niet meer onder ons en zonder Sridevi is er geen Mr. India. Ooit was er wel sprake van een vervolg ja, en zelfs als Anil Kapoor zou instemmen zou Boney Kapoor nooit een vervolg maken zonder zijn overleden vrouw.”

De vriend voegt toe dat Anil Kapoor en Shekhar Kapur al wel enige tijd in gesprek zijn over een film. Maar het zou niet gaan om Mr. India 2. “Ze willen samen of een film maken of een serie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.